Praktijk

U bent van harte welkom  in onze praktijk voor een behandeling / meting.

U kunt per telefoon een afspraak maken voor een meting door Carolina.

Beste Cliënt die voor de eerste keer bij mij wilt komen, helaas heb ik geen ruimte meer om nieuwe cliënten te kunnen helpen, de praktijk is overvol.

Graag de teek die op uw huid zit en die u verwijderd heeft, graag in een glazen potje meebrengen.

U heeft de keuze om door de volgende methodes te laten behandelen / meten:

Prijs consult / behandeling:

  • 1e consult / meting: € 60,-   per uur.
  • Nacontrole 1/2 uur € 30,-

Voor de Electro acupunctuur meting:

Belangrijk bij de meting is dat de cliënt ongeveer 3 uur van te voren geen thee, koffie, alcohol of Cola drinkt.   Dat is belangrijk omdat deze een enorme energie boost geven en dat geeft geen eerlijke meting. Geen crème op handen voeten smeren voor de meting!

Voor de meting graag al uw medicatie, vitamines en mineralen die u slikt meebrengen. Dit is belangrijk bij blokkades (alle meetwaardes zijn dan hetzelfde) en om te zien dat alle producten elkaar ook goed verdragen!  U mag nooit zonder overleg met uw arts met uw medicatie  stoppen!!

Uitleg Electro Acupunctuur volgens VOLL (EAV) meting;

Iedere cliënt krijgt een (schoon) gepoetste messing handelektrode in beide handen die vochtig gemaakt zijn met water. (voor de stroomgeleiding en de goede meetwaarden) De meetwaarde van de hand moet dan 80 of hoger zijn. Carolina heeft een schone katoenen handschoen aan om haar te isoleren van u. Anders gaat het stroompje ook door haar heen en wordt onduidelijk wie gemeten wordt (combinatie Carolina  en cliënt). U krijgt nu 1 hand elektrode in uw hand en Carolina zal via de andere hand in het klassieke acupunctuurpunt met de meetpen een stroompje sturen van 0.90 volt, die ze dan met ongeveer 400 gram druk en ongeveer 2 á 3 seconde in het acupunctuurpunt vasthoudt.

Interpretatie

van het apparaat waar het lampje blijft staan is als volgt: Als de meting uitslaat tussen de:

  • 00 – 30   is de energie chronisch vermoeid
  • 30 – 50   energie vermoeid
  • 50 – 70   is er activiteit, dat is goed
  • 75 – 80   is er irritatie 
  • 80 – 100 is er ontsteking, veel te veel energie.

Als de lampjes gaan terug lopen (terug vallende wijzer) dan weet Carolina dat die meridiaan op dat moment een acuut energie verlies heeft. De meetwaarden die te laag, te hoog en een terug vallende wijzer hebben gaan we proberen richting de meetwaarde 50 te krijgen met vitamines, mineralen. Door deze in combinatie met u te meten wordt duidelijk waar uw lichaam om vraagt. Lukt dat niet dan is niet het juiste stofje of de juiste combinatie gevonden.

Praktijkadres:
Carolina Janssen Natuurgeneeswijze
Paradijsweg 39
2461 TL Ter Aar
Zuid Holland, Nederland

Direct contact:
Tel.: +31- 172- 609860
Carolina: +31- 612310411   
Marc +31-612131592
Email: c.e.m.janssen@hetnet.nl

Overige gegevens:
K.v.K. Rijnland: 28108311