Body Detox

Body Detox, elektrolyse voetenbad

voetenbad-voor     voetenbad-na

Het Body Detox elektrolyse voetenbad kan een ondersteuning / verlichting geven bij vele klachten.

De werking van Body Detox® uitgelegd.

Kent u het verfrissende gevoel tijdens een wandeling na een zomers onweer? Dit verfrissende gevoel, hebben we te danken aan de reinigende werking van de nieuw gevormde ionen in de lucht die vrijkomen na een onweersbui. Het Body Detox® elektrolyse voetenbad heeft hetzelfde principe. Door elektrolyse wordt het zouthoudende water in hoge mate geïoniseerd. Dit geeft een prikkelend gevoel wat vaak tot in de diepste cel-laag wordt waargenomen. Het geïoniseerde water zorgt ervoor dat het lichaam een impuls krijgt schadelijke stoffen uit te leiden. Het Body Detox® elektrolyse voetenbad activeert duizenden gespecialiseerde zweetklieren aan de voetzolen dat terstond een gemakkelijke uitleiding via deze klieren mogelijk maakt. De daarop volgende 24 – 48 uur zal via de huid, de nieren, de longen en de darmen, een extra uitscheiding zijn van schadelijke stoffen. Volgens een onafhankelijk laboratoriumstudie is de Body Detox® de enige bekende methode die tijdens de behandeling, urinezuur direct via de voet poriën uitleid. Vooral vanaf de derde behandeling kan een intensievere uitleiding vastgesteld worden. Gelijkertijd worden de lichaamscellen elektrisch herladen en lichaamsvloeistoffen gereinigd en geactiveerd, waarmee lichaamsprocessen als transport en reiniging worden ondersteund.

Body Detox® gezondheidsvoorzorg

Een gebruik duurt tussen de 15 en 30 minuten en kan met verschillende programma’s individueel op de patiënt worden afgestemd. Hierdoor kan de doorstroom van bloed en lymfe zachtjes en op aangename wijze worden aangespoord. Het lichaam komt in een staat van ontspanning waardoor tevens stress kan worden afgeladen. Herhaaldelijk Body Detox® gebruik kan de basis zijn voor een snelle regeneratie van het lichaam. Het nieuw ontstane lichaamsgevoel geeft verlichting en vitaliteit.Topsporters schrijven in hun ervaringsberichten de Body Detox® een blijvend regeneratieve werking toe. Het succes van Body Detox® ligt in de combinatie van zijn intensieve werking met een uitgesproken goede verdraagzaamheid. Als neutrale, natuurkundige methode kan het Body Detox® elektrolyse voetenbad daarom met alle andere therapievormen gecombineerd worden. Tot onze klantenkring behoren artsen, therapeuten, als ook bekende instituten in bereik van wellness, sport en spa.

Het voetenbad heeft 6 instelbare programma’s:

1.Standaard: Is een ingestelde stroom die in één richting vloeit. Tijd en ampère zijn verstelbaar.
2. Alternate: In dit programma wisselt alle 5 Min de stroomrichting ( wordt aangegeven door richtingspijl op de display). Tijd en ampère zijn verstelbaar.
3. Gentle/ Zacht: In dit programma begint de stroom bij 0,5 Ampère en stijgt in het gebruik lineair naar de uitgekozen Ampère waarde (staat ingesteld tot 1.0 Ampère). Tijd en ampère zijn verstelbaar.
4. First: De stroom stijgt in de eerste 15 minuten lineair van 0,5 op naar 1,5 Ampère en blijft op de overige 15 minuten op 1,5 Ampère. Ampère is verstelbaar, de tijd is niet verstelbaar.
5. Mixed: het voetenbad schakelt ieder 10 minuten eerst op Gentle van 0,5 tot 1,4 Ampère met rood licht, dan 10 minuten op Alternate bij 1,5 Ampère met oranje licht en aansluitend 10 minuten op standaard 1,7 Ampère met geel licht. Ampère is verstelbaar, de tijd is niet verstelbaar.
6. Kids: 15 minuten programma, met lineaire stijging van 0,5 tot 1,0 Ampère. Ampère is verstelbaar tussen 0.5 en 1.0, de tijd is niet verstelbaar.

Tevens kan tijdens het voetenbad een licht behandeling geven. De volgende kleuren zijn handmatig in te stellen: Rood, Oranje en Geel.

Mensen met de volgende symptomen mogen niet in het voetenbad:

Zwagerschap, Borstvoeding, Epilepsie, Chemotherapie, Orgaan transplantatie, Hoge koorts, Uitdroging, Acute nierproblemen, Open voeten.

Wilt u het in uw praktijk gaan gebruiken, maar wilt u eerst informatie en het ervaren dan bent u van harte welkom. Maak even een afspraak met ons.

 De volgende datum is er een seminar: Op afspraak.

 

Aan melden: tel: 0172 609860 of per email:  c.e.m.janssen@hetnet.nl