Historie

Door het ziekteproces van onze zoon is Electro acupunctuur (EAV) op mijn pad gekomen.

Toen kwamen we eindelijk te weten hoe het kwam dat hij zo ziek was.

Door mij daar volledig op te richten ben ik als eerste alle ingrediënten voor het maken van zalf uitgaan testen of dat bij onze zoon paste.

Door deze zoektocht en gepuzzel werden wegen voor mij verder geopend en kon ik mij verder gaan ontwikkelen en verdiepen.

In 2004 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen. 2005 ben ik vertegenwoordigster geworden voor de firma MBA-GmbH in Duitsland die Electro Acupunctuur (EAV) apparatuur ontwikkelen, verkopen en scholing geven.

Vanuit de EAV zag ik vele blokkades en vervuiling van het lichaam, en ben toen op zoek gegaan en heb toen het Body Detox elektrolyse voetenbad gevonden en gekocht in Zwitserland en daar ook de opleiding gedaan. Door de elektrolyse worden afvalstoffen, blokkades losgekoppeld en afgevoerd.

Door er mee te werken en de ervaringen die we er mee hebben opgedaan zijn we in 2010 voor Body-Detox vertegenwoordigers geworden.

Met onze zoon en ons gaat het goed.

In 2018 heb ik mijn drogisterij papieren gehaald om mensen ook daarin te kunnen adviseren.

Door onze zoon en ons, is onze schoondochter Jessica ook in aanraking gekomen met de EAV. Vanaf januari 2020 gaat zij meedraaien in de praktijk met cliënten meten en adviseren.

29 april 2022 zijn we verhuisd naar de Paradijsweg 39 in Ter Aar.

We vinden het bijzonder en we zijn dankbaar dat we het werk als therapeut, drogist en vertegenwoordiger, mensen mogen opleiden met de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, (en blijven opdoen) mogen delen met anderen.

Beste Cliënt die voor de eerste keer bij mij wilt komen, helaas heb ik geen ruimte meer om nieuwe cliënten te kunnen helpen, de praktijk is overvol.

Veel liefs,

Carolina & Marc